Date Event
Sep 19, 2019 8:00 PM FLOWERANIUM RIDE details
Sep 24, 2019 6:00 PM MI CASA ES SU CASA RIDE details
Sep 27, 2019 8:00 PM COMMUNITY RIDE BY MING details
Sun9.15 Mon9.16 Tue9.17 Wed9.18 Thu9.19 Fri9.20 Sat9.21
Ride Signature Ton 10:00 AM 45 mins
Boxing Andre 11:00 AM 60 mins
Heart and Hip Opening (Hatha Yoga) Janny 12:00 PM 60 mins
Zumba Ann 1:00 PM 60 mins
Ride Beats STon 2:00 PM 45 mins
 
50/50 Heavy Bags Vi 10:00 AM 50 mins
Ride Beats Ervin 12:00 PM 45 mins
Ride Signature Chin 6:00 PM 45 mins
Boxing Vi 6:00 PM 60 mins
Ride Beats Ervin 7:00 PM 45 mins
Zumba ZIN HEEBIN 7:00 PM 60 mins
Rooftop Soft Vinyasa Janny 8:00 PM 60 mins
Ride Beats Ton 8:00 PM 45 mins
 
Bootcamp Vi 9:00 AM 60 mins
Boxing Vi 12:00 PM 60 mins
Zumba Bank 6:00 PM 60 mins
Ride Beats Vi 6:00 PM 45 mins
Boxing Vi 7:00 PM 60 mins
Master Ride Beats Ervin 7:00 PM 45 mins
Core Fusion Arm Balance Cherin 7:00 PM 60 mins
Ride Signature Ton 8:00 PM 45 mins
Rooftop Bootcamp Ervin 8:00 PM 60 mins
 
Hybrid Ride + Core Ervin 10:00 AM 45 mins
Ride Beats Ervin 12:00 PM 45 mins
Rooftop Hybrid Ride + Core Vi 5:15 PM 50 mins
Fit Club (Abs, Legs and Ass) Ervin 6:00 PM 45 mins
Ride Beats Vi 6:00 PM 45 mins
Fight Club Andre 7:00 PM 60 mins
Ride Signature Ton 7:00 PM 45 mins
Zumba Au 8:00 PM 60 mins
Rooftop Power Yoga (Tone and Firm) Janny 8:00 PM 45 mins
 
Bootcamp Vi 9:00 AM 60 mins
Boxing Dan 12:00 PM 60 mins
Ride Beats Ervin 6:00 PM 45 mins
50/50 Heavy Bags Vi 6:00 PM 50 mins
Zumba Oat 6:00 PM 60 mins
Core Fusion Inversion Cherin 7:00 PM 50 mins
Fit Club (Abs, Legs and Ass) Ervin 7:00 PM 45 mins
Ride Signature Nun 7:00 PM 45 mins
FLOWERANIUM RIDE Cherin 8:00 PM 45 mins
 
Rooftop Bootcamp Dan 7:00 AM 60 mins
Hybrid Ride + Core Ervin 10:00 AM 45 mins
Ride Beats Ervin 12:00 PM 45 mins
Ride Signature Nun 6:00 PM 45 mins
Fight Club Dan 6:00 PM 60 mins
cancelled Janny 6:00 PM (60 mins)
Ride Beats Chin 7:00 PM 45 mins
Zumba Oat 7:00 PM 60 mins
50/50 Heavy Bags Vi 7:00 PM 50 mins
 
Ride Signature Ton 10:00 AM 45 mins
Boxing Vi 11:00 AM 60 mins
Ride Beats Cherin 12:00 PM 45 mins
Bootcamp Vi 2:00 PM 60 mins
Ride Beats Chin 3:00 PM 45 mins