Date Event
Jun 21, 2019 7:00 PM ZUMBA : PRIDE DANCE PARTY ON THE ROOF details
Jun 24, 2019 8:00 PM INSIDE FLOW : PRIDE EDITION details
Sun6.23 Mon6.24 Tue6.25 Wed6.26 Thu6.27 Fri6.28 Sat6.29
Ride Signature Ton 10:00 AM 45 mins
Boxing Vi 11:00 AM 60 mins
Heart and Hip Opening (Hatha Yoga) Janny 12:00 PM 60 mins
Zumba Ann 1:00 PM 60 mins
Ride Beats STon 2:00 PM 45 mins
 
50/50 Heavy Bags Vi 10:00 AM 50 mins
Ride Beats Ervin 12:00 PM 45 mins
Boxing Dan 6:00 PM 60 mins
Ride Signature Chin 6:00 PM 45 mins
Zumba Ann 7:00 PM 60 mins
Ride Beats Ervin 7:00 PM 45 mins
Ride Beats Ton 8:00 PM 45 mins
INSIDE FLOW : PRIDE EDITION Janny 8:00 PM 60 mins
 
Bootcamp Vi 9:00 AM 60 mins
Boxing Dan 12:00 PM 60 mins
Ride Beats Vi 6:00 PM 45 mins
Zumba Bank 6:00 PM 60 mins
Rooftop Bootcamp Huy 6:00 PM 60 mins
Core Fusion Arm Balance Cherin 7:00 PM 60 mins
Master Ride Beats Ervin 7:00 PM 45 mins
Boxing Huy 7:00 PM 60 mins
Ride Signature Ton 8:00 PM 45 mins
 
Rooftop Bootcamp Dan 7:00 AM 60 mins
Hybrid Ride + Core Ervin 10:00 AM 45 mins
Ride Beats Ervin 12:00 PM 45 mins
Rooftop Hybrid Ride + Core Vi 5:15 PM 50 mins
Rooftop Bootcamp Andre 6:00 PM 60 mins
Fit Club (Abs, Legs and Ass) Ervin 6:00 PM 45 mins
Ride Beats Nun 6:00 PM 45 mins
Ride Signature Chin 7:00 PM 45 mins
Fight Club Andre 7:00 PM 60 mins
Rooftop Power Yoga (Tone and Firm) Janny 8:00 PM 60 mins
Zumba SOat 8:00 PM 60 mins
 
Bootcamp Vi 9:00 AM 60 mins
Boxing Dan 12:00 PM 60 mins
50/50 Heavy Bags Vi 6:00 PM 50 mins
Rooftop Hybrid Ride + Core Ervin 6:00 PM 50 mins
Zumba Oat 6:00 PM 60 mins
Core Fusion Inversion Cherin 7:00 PM 60 mins
Ride Signature Nun 7:00 PM 45 mins
Fit Club (Abs, Legs and Ass) Ervin 7:00 PM 45 mins
 
Rooftop Bootcamp Dan 7:00 AM 60 mins
Hybrid Ride + Core Ervin 10:00 AM 45 mins
Ride Beats Ervin 12:00 PM 45 mins
Rooftop Desk Therapy Janny 6:00 PM 60 mins
Ride Signature Nun 6:00 PM 45 mins
Fight Club Dan 6:00 PM 60 mins
Zumba Oat 7:00 PM 60 mins
50/50 Heavy Bags Dan 7:00 PM 50 mins
Ride Beats Chin 7:00 PM 45 mins
 
Ride Signature Ton 10:00 AM 45 mins
Boxing Vi 11:00 AM 60 mins
Bootcamp Vi 2:00 PM 60 mins
Ride Beats Chin 3:00 PM 45 mins